Ny bild

nu har jag gått ner ca 53 kg

En förebild    Före mitt livs förändring som startar 11 nov

   


KÄRLEK / Erika

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har inget speciellt minne som jag älskar mer än något annat, utan de flesta händelserna i mitt liv har varit speciella på olika sätt. Jag har haft en superbra uppväxt, fina föräldrar och ett lärorikt liv (som kommer pågå några år till !! )
Jag uppskattar mycket som hänt i mitt liv, jag har många fina semesterar med mina föräldrar och lillebror. Jag har fått sett mycket i Sverige osv

tack mamma och pappa

KÄRLEK / Erika

En liten uppdatering...

Den 9:e december var det ett år sedan min operation. Min startvikt va 137.1 kg och idag (precis idag) väger jag 84.4 kg.

Nu när det första året är avklarat kan man nu bli med barn. Det verkar inte som att alla har förstått att det inte riktigt är bra för barnet att under det första året ligga i magen. Detta pga. att det finns en stor risk att barnet inte får tillräckligt med näring. VIlket inte är så bra...

I januari ska jag börja plugga igen vilekt är sååå skönt!!

Måste spy lite galla över gina tricot, beställde en tunika där som jag tänkte ha på jul. Beställde den i onsdags och IDAG fick jag ett mail om att när de skulle packa den fanns den inte på lager. Ändå står det på hemsidan att beställer man innan 14.00 packar de samma dag (ja beställde runt 12 tiden). Iaf jag gick in för någon timme sedan och kollade, då kunde man fortfarande beställa tunikan i den storlek jag beställde. Mailet idag fick jag runt 11.00, borde de inte ta bort varan eller gråmarkera den som att den är slutsåld...

Iaf har hittat en klänning nere på stan som jag ska köpa till veckan, när det kommer pengar =)

KÄRLEK / Erika

Dag 16 – Min första kyss

Minns jag inte :P va väl i tonåren nångång :P

/kärlek Erika

Dag 15 – Mina drömmar

Skaffa barn
Skaffa större bostad
Köpa bil
Ett jobb
Kanske flytta härifrån

Har inga större krav ;)

KÄRLEK / Erika

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Jeansleggings
svart linne
rosa/grårandig tunika aktig sak :P
och LÅNGKALLINGAR såklart burr

KÄRLEK / Erika

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan....
har precis börjat =)

Men iaf igår så satt jag inne hela dagen och väntade på att de skulle ringa från Torsby. Det är nämligen på torsdag ett år sedan min GBP. Alla prover som de hade tagit såg bra ut, hon prata om albumin och protein. Men skulle höra av mig till vårdcentralen för vidare koll, järnvärden osv. Sedan gick jag och min man ner på stan, handlade lite osv. Därefter så gick vi hem och lagade mat.

Idag så har jag fikat på stan med en vän, hem lagade mat och ja det har väl inte hänt så mkt mer ;)

KÄRLEK / Erika

Dag 12 – I min handväska

I min handväska...

Har jag en massa skräp ;) hehe

Nej men har ett armband som en av tjejerna gjort till mig, jag har tamponger och bindor (vid nödfall)
Lypsyl ligger där med och plånboken, har även mediciner där ifall tiden inte räcker till eller man måste sova över nånstans. Annars får ja ont i magen :D

Men använder inte handväskan så ofta, brukar stoppa VISA-kortet i jackfickan när jag ska handla.

KÄRLEK / Erika

Dag 11 – Mina syskon

Mina syskon..

Jag har 3 syskon..

Jörgen, Thomas och Carina..

Vet inte va ja ska skriva om dom haha ;)

Update..

Jörgen är mitt helsyskon, och är en fantastisk bror. Han är så snäll och omtänksam! Men han kan vara jävlig och han gillert. Han älskar att provocera och retas ;) Han har gjort mycket dumt och roligt genom åren.

Thomas och Carina är våra halvsyskon, vi har samma pappa. Men brukar normalt inte kalla dom för halvsyskon utan vi är syskon. Vi träffs inte lika ofta som jag träffar min lillebror, men de är också snälla =)

KÄRLEK / Erika

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Det här hade jag på mig idag...

Långkalsonger
Underkläder
Leggings (svarta)
Vit och svartrandig tröja
en stickad tröja


KÄRLEK / Erika

Dag 09 – Min tro

Min tro..

Jag tror på mig själv ;) nej men jag tror på ödet, att saker och ting händer utav en anledning. Man har olika vägar att välja på i livet, vilken väg man väljer har konsekvenser. Ödet har fört mig dit jag är idag och jag har klarat olika prövningar tack vare min uppväxt! Jag har lärt mig fruktansvärt mycket längs vägen och jag ångrar INGENTING!!


KÄRLEK / Erika

RSS 2.0