I övermorgon...

Ska vi få se våran fina bebis.... Vi får hoppas att den vill visa oss om den är en kille eller tjej, jag har hela tiden varit väldigt säker på att de blir en kille.

Imorgon ska vi till IKEA för att inhandla lite bra och ha saker, sedan ska vi med mamma och pappa hem. Verkar som att vi ska äta kräftor då :-D

Bebisen sparkar, buffar osv eller vad den nu hittar på! Den som vill får fortfarande gissa vad det blir för något ;-)

KÄRLEK / Erika

18+0

och en bild kommer som utlovat ;-) Lägger också in bilden från 17+0 kan vara sköj och jämföra. Hade något jag ville förtälja men har tyvärr glömt vad det var. Så ni får nöja er med bild!


17+0


18+0

Fortsätt gärna att gissa vad det blir för något =)


KÄRLEK / Erika

1 vecka kvar <3

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi ska på ultraljud för att få se våran älskade bebis. Vi ska också kolla vad det är för kön på bebben.

Så om ni vill så får ni gärna gissa vad det blir ;-)

Har som sagt redan börjat känna rörelser, sparkar eller vad det kan vara. Bebisen verkar ligga ganska långt ner och sparka. H*n är väldigt livlig med, tror jag för jag har ju inte så mkt att jämföra med direkt.

Imorgon ska jag försöka få upp en bild på magen, för då är vi i v 18+0. Tänkte försöka ta varje vecka om jag kommer ihåg.


KÄRLEK / Erika

tjohej...

Nu har min man kännt ninjakickern sparks i magen =)

Lite att förtälja...

15 maj gjorde jag ett grav. test för skojs skull. Visst vi försökte att bli med barn, men inte trodde jag att det var dags ännu. Jag hade ätit en kur med Pergotime (för att stimulera ägglossningen) och förväntade mig inget + på stickan. Iaf jag låg i sängen och väntade på resultatet och sneglade på testet, blev mycket förvånad och tittade igen. Herregud det var ett +, min man satt i köket och spelade data. Han blev lika chockad som jag. Trodde inte riktigt att det var sant faktiskt.

Svårt att se men, det är 1a testet.


Vi bestämde att vi skulle ta ett till test på morgonen, eftersom det brukar ge bäst resultat. Sagt och gjort, ett + igen! Vi trodde fortfarande inte att det var sant!

Morgontestet!

Så vi bestämde oss för att gå till apoteket för att köpa ett digitalt test där det klart och tydligt står om man är gravid eller inte.



Nu fanns det inga tvivel längre, utan vi ska ha barn!!! Vi träffade barnmorskan första gången 20 maj redan. Vi fick BF 21/1 -12!

7 juni var vi på ultraljud och kollade så ägget satt på rätt ställe och det gjorde det. Vi fick se en liten liten sak med ett hjärta som pickade. Fick där nytt BF, som blev 27 jan.

Vi bestämde oss för att göra KUB-testet, som kollar om barnet har någon kromosonförändring. Vi fick se våran lilla bebis igen den 18 juli. Då fick vi också tid för RUL (rutin ultraljud), 1/9 ska vi iväg på det. Jag längtar så himla mycket.

Här kommer lite magbilder!


Före

14+0

16+0

17+0


Igår kände jag bebisens sparkar ganska så tydligt, i v 17+1. Idag har den levt rövare, massa aktivitet. Tyvärr är det svårt att få känna utanpå men man ser tydligt på magen att de rör sig.


KÄRLEK / Erika


Nu är jag tillbaka....

nu hade jag tänkt att börja blogga igen och tänker alldeles snart delge er ett nytt blogginlägg. Ska bara fixa fram bilder osv.

Så håll utkik ;-) Innan dagen är slut har ett nytt inlägg förhoppningsvis landat i bloggen!

KÄRLEK / Erika

RSS 2.0