h0h0

Dagens vikt: 95.1
En viktnedgång på 42 kg

TATA

Ska jobba idag iiiiigen!

Men snart får ja sova!

Mår fortfarande inte bra! Men vi kör, får som sagt sova snart ;)

KÄRLEK / Erika

YEAH!!

Vikt: 95.8 kg
Ca: 1 kg kvar tills jag inte lider utav fetma längre!

Bye bye fetto ;)

Men hälsomässigt sett så är det fortfarande inte bra bra! Jag har ingen bra kondition, men den börjar bli bättre! Orkar gå utan att flåsa omkull folk jag möter i backen påväg hem. Jag har ingen bra muskelmassa, vilket jag ska försöka fixa i höst när badhuset öppnar igen. Ska köpa mig ett nytt badkort då!

Har tänkt att försöka att inte äta så mycket kolhydrater, eftersom jag inte rör så mkt på mig. Kolhydrater omvandlas till socker om ni inte visst det ;) Anpassa måltiden utefter hur aktiv du är!

En reminder!

En förebild

På ett ungefär hur jag ser ut nu



KÄRLEK / Erika

Underbar dag, MEN

Jag orkar inte röra mig utanför dörren (!?), frågan är: börjar jag bli sjuk?

Har jobbat fruktansvärt mycket den senaste tiden, så jag är helt slut! I måndags så var mamma och pappa med mig till Karlstad för jag behövde lite kläder. Hittade 2 par byxor som jag stormtrivs med =) Är sååå mycket billigare när man inte är en sånn "tjockis" som jag var innan :P När jag var som störst hade jag storlek 56 och nu kommer jag i en 48 (med stretch). Köpte ett par mjukis från Gina Tricot (stl. XL) och ett par Jeggings från Lindex (stl. XL).

Viktmässigt så vägde jag 96.3 imorse, har 19.2 kg kvar till min målvikt! Jag har tappat sammanlagt 40.8 kg, helt otroligt!

Nu dröjer det inte förrän våran hemlighet kommer att hända ;) Det är 3 steg kvar ungefär!

KÄRLEK / Erika

WOOOOHOOO

Idag ställde jag mig på vågen och TADA den visade 97.0 kg, vilket innebär en viktminskning på 40.1 kg. Herregud så underbart detta är!!

Ville bara dela med mig hihi ;)

En påminnare om hur jag INTE ska se ut igen!


En förebild

KÄRLEK / Erika

Ojojoj..

Bloggtorka kan man minst säga, men men! Vädret är fint och jag har jobbat massa.

Vägde mig imorse vågen står nu på 97.4, mao 3 hg kvar tills jag gått ner HELA 40 kg! UNDERBART!!

Löning nästa vecka och jag måste verkligen köpa mig några sommarplagg, helst underdelar. Vet dock inte vilken storlek jag har, storlek 52 är det minsta jag har hemma och dom är för stora :(((

Vi har också pysslat med att måla om sovrummet, och vi är skitnöjda ;)

     

Vi har en massa städning kvar att göra, vi har hållt på nästan hela dagen idag och det blir aldrig färdigt. Så ni får ha överseende med att det ser ut som f-n om ni ska hit!

KÄRLEK / Erika

Uppdatering...

Kör en liten uppdatering för det var ett par dagar sedan jag bloggade.

Tävlade om en mascara från Loreal för ett tag sedan och i fredags kom den som ett brev på posten ;) SUPER, jag gillade den verkligen. Men har hört lite dåligt om den innan, är väl olika för olika personer antagligen. Jag var iaf nöjd. Fick även mitt nya smink från ELF som jag hade beställt. Kanonfint va det, innehöll bland annat ett nagellack som jag igår kväll målade mina naglar med (Rosa).

Jobbade tors-fre och fredagmorgon åkte jag till Grums som jag fortfarande är kvar i, stannars tills på måndag är det tänkt. Lite skönt med lugn och ro, men saknar min älskling! På måndag ska vi börja greja med sovrummet, blir nog kanon hoppas jag!

Surfade nyligen och kollade runt på massa kläder, är sååå sugen på att handla lite nya kläder. Det behövs verkligen, har knappt sommarkläder heller inga långbyxor till hösten sen. Ja får hoppas på att det kommer en bra lön denna månad så jag kan införskaffa lite nytt =) Vikten står ganska still just nu vilket är lite tråkigt, är nere på 98.8 just nu. Helt okay, trivs bra men går gärna ner mer om det är möjligt ;) Men skulle inte fallet bli så är jag ändå nöjd. Har fått ett helt annat liv, livsglädje som aldrig förr!! Har tappat ca 38 kg!

KÄRLEK / Erika

Wazzzzah!!

Nu är det en vecka som brukar gå i 120 ;) Har jobbat lite i helgen och sedan har vi haft fullt upp med varandra :)

Idag så har vi varit ute och fikat, kidsen har lekt!

Linn ville ju se en bild med sminket från ELF!

Här kommer den!


Shit så snygg ja e ;) hihi


Såhär såg jag ut för 7-8 år sedan! Funderar på att färga håret så igen!



KÄRLEK / Erika

Jobb

Jobbar ett dygn from. kl 8.00 (alltså om en timme) dåligt med bloggande på några dagar nu men jag återkommer ;)

KÄRLEK / Erika

RSS 2.0