sorg och saknad...

I förrgår var det ett år sedan du lämnade oss, och jag saknar dig fortfarande. Jag önskar att du fått leva längre än du gjorde. Du betydde så himla mycket för mig. Jag var alltid hos dig, när jag gick på högstadiet gick jag nästan varje dag förbi dig efter skolan. Även när jag böjade gymnasiet så hoppade jag av vid närmaste busshållplats och gick till dig. När jag sedan flyttade så var jag hem till dig varje tillfälle jag fick! Det fattas något när inte du längre finns, du försvann 2 dagar innan min födelsedag. Jag kommer aldrig glömma!

Imorgon är det min 25e födelsedag! halvvägs till 50 ;)

Sedan tycker jag det är väldigt mycket gnälla på snöandet :P Hur mycket det än snöar och hur kallt det än är, är iaf vi tvungna att gå ut även fast vi kanske inte vill. Många av er kan ta bilen (vår är trasig), men vi gillar läget. För när man väl kommer in är det ganska skönt att fått kämpa i motvind och attacken från snöflingorna ;)

TÄNK POSITIVT!!

KÄRLEK /Erika

När jag ändå håller på...

Så kan jag skriva ett par rader om vad som händer i mitt liv. Jag har nu gått ner 22 kg och minskat ca 13cm runt midjan. Jag kan säga att jag har aldrig mått så  bra som jag gör just nu. Iallafall så minns jag inte när jag mådde så här bra. Det enda som är jobbigt är ekonomin som aldrig ordnar upp sig, jag VILL att den ska göra det. Jag vill faktiskt skaffa barn!! Jag längtar så efter en egen liten knodd att snosa på!

Jag fyller även snart 25 år, samma helg som vi ska fira mig ska även jag och mamma kolla på The Buddy Holly Musical. Vi var också och kollade på dem i Stockholm i november, men nu kommer de till Karlstad så vi passar på ;) Hoppas att det är lika bra som det var i Stockholm och Brolle han är för snygg!!

Kärlekslivet frodas på, den växer och blir starkare! När jag ser vilka "problem" folk i ens närhet genomgår så är jag så himla glad över att vi har det så himla bra tillsammans. Visst det är inte alla dagar som är perfekta, men nångång måste det få vara dåligt. Så länge inte det dåliga är mer övervägande än det som är bra!

KÄRLEK / Erika

Award


Denna gång fick jag denna Blogaward av Anna

Med en award följer ansvaret att följande saker uppfylls:
-Kopiera awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välj 7 andra bloggar som du vill ge en award till
-Länka till deras bloggar
-Lämna en kommentar i deras bloggar om att du gett dem denna award.



7 (o)intressanta fakta om mig:

1. Jag hatar att ligga nära någon när jag ska sova. Det blir varmt och klibbigt!
2. Jag älskar att laga mat och baka.
3. Om jag fick välja så skulle jag bli hemmafru på heltid.
4. Jag ÄLSKAR iskallt vatten!
5. Jag är beroende utav goda dofter på sköljmedel ;)
6. Jag städar mer sällan än ofta :P
7. Hatar vintern och vill hellre ha sommar, så man får bli brun ;)

Ja sedan dessa 7 bloggare känner jag inte till så jag hoppar över det ;) Vet inte ens vilka som läser!!

RSS 2.0