fundersam...

Igår följde jag med en vän till Karlstad för att vägleda! Innan jag åkte gjorde jag mig iordning litegrand och tog sedan ett kort! När jag sedan tittade på kortet kunde jag inte förstå att den på kortet faktiskt var jag, bilden av mig i spegeln och bilden jag tog med mobilen stämde inte överens! Har jag verkligen blivit så smal? Vad har hänt? Är det verkligen jag? Igårkväll visade jag min sambo kortet och undrade om jag verkligen såg ut så. Vilken skev verklighetsbild man får när det går så himla fort. Jag som var så himla säker på att jag var så himla medveten om min kroppsbild, men det fick jag motbevisat. Det blev som en käftsmäll!!

 Detta är för 32.4 kilo sedan


 Denna bild tog jag igår


Jag köpte även lite nya kläder igår 1 tunika och 1 tröja från Gina Tricot, och en klänning från H&M! JAG BEHÖVER INTE HANDLA PÅ TJOCKISAVDELNINGEN LÄNGRE !!!! <3 <3 <3

KÄRLEK /Erika

Livet...

Det kommer till en tid i Ditt liv när Du inser..... Vem som betyder något, Vem som aldrig gjorde det, Vem som inte kommer att göra det & Vem som alltid kommer att göra det! Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna, det finns en anledning till att dom inte finns med i din framtid

KÄRLEK / Erika

Vackert väder...

Solen skiner, vindarna är dock kalla MEN så underbart med sol!! Idag åker vi till Grums och imorgon ska vi på kalas!

Jag skrev häromdagen att jag haft problem med magen och jag minns inte om jag nämde att allt var mycket bättre. Men visst, på kvällen sedan fick jag sådär jätteont igen, fyfan säger jag bara!! Har haft lite småkänningar sedan dess, och är JÄTTEnoga med att få något att äta bland annat. Kan nämligen få lite känningar när jag börjar bli hungrig. Får jag inte mat ganska snarligen så blir jag mycket irriterad, mest för att jag blir rädd över att få ont igen. Vägde mig imorse vågen står nu på -30.8 kg alltså 8hg sedan iförrgår!! Har iofs stått stilla ett litet tag, så det börjar väl om antar jag.

Ska om en liten stund börja med lite lunch, blir troligtvis veg. hamburgare och potatis med massa gurka ;) Packat har jag gjort. Bara att vänta på gubbe med barn så är det bara att dra!!

Bilen funkar igen med vilket är HUUR skönt som helst! Tur att jag har världens bästa mamma och pappa! I onsdags var vi iväg och grillade en sväng, kallt men gott ;-) Vi funderar på att eventuellt grilla när vi kommer fram till Grums, har dock lite annat vi måste fixa med!

Hoppas ni får en bra helg! För det ska jag ha!

KÄRLEK / Erika

Längesedan...

Oj nu var det längesedan jag bloggade, det händer mycket det händer inget ;-) Beror lite på hur man ser det.

Vi kan börja första med vikten som gått lite segt ett tag och idag ÄNTLIGEN kom jag ner till -30 kg. Det kan bero på att jag ätit för oregelbundet ett tag. När barnen inte är här så faller rutinerna ganska lätt, man går inte upp i tid osv. men när de är här så blir det frukost lunch middag och mellanmål så deet skriker om det. Jag har blivit en grönsakstok, tomater som jag hatat innan gillar jag och för inte att tala om den svenska gurkan som är helt UNDERBAR. Gillade iofs gurka innan med!
Gällande operationen så har jag inte ångrat en sekund, jag älskar mitt nya jag ;) Dock har jag haft problem med smärtor i magen (diafragman) som även gjort ont bak på ryggen. Vid det senaste läkarbesöket talade han om för mig att det var gasbesvär och har inte sedan dess haft några fler problem. Det gäller bara att "gasa" på ;)

Ska skriva ett par rader gällande Facebook också, för någon vecka sedan hade jag och min kära vän Linn en diskussion gällande alla vänner man har där. Hur många pratar man egentligen med och varför är man vänner? Jag ställde mig fråga är jag verkligen så intresserad av alla dessa människor jag har på min vänlista vad de sysslar med? Svaret blev nej och jag satte mig för att rensa listan. Jag rensade personer som jag inte byter några ord med på sidan och personer som heller inte skriver till mig. Jag behöll alltså mina vänner som jag har och släkt till mig och Mauritz. Så från att ha över 300 vänner till ca 80 st, så är jag väldigt nöjd över detta. Jag är inte intresserad av vad ALLA människor som jag ytterst sällan pratar med. Verkar inte som att någon tagit illa vid sig heller ;)

KÄRLEK / Erika

RSS 2.0