Sminket...

kom äntligen idag JIPPI!!! Har redan testat det med och jag måste säga att jag är supernöjd!! Jag har sedan tidigare en billig mascara och den från ELF fick jag idag (som också är billig). Den jag fick idag är MYCKET bättre till kvaliten än den andra jag äger. Så jag rekommenderar den mascaran, testade även ögonskuggan som var bra också. Men jag är ingen som sminkar mig sådär jätteofta, men mascaran var super för dess pris! Jag rekommenderar er att testa sminket, det kostar inte mycket och snabb leverans (22/6 beställningsdatum, fick det idag) Det har varit midsommar och det skeppas från GB!

KÄRLEK / Erika

Underbara dag....

Vi har fixat färg, jag har köpt tanning oil! Vi har varit på hemligt uppdrag, som vi ska fortsätta med på torsdag ;)

Vi åkte en biltur förut och åkte mot Lesjöfors, fortsatte mot Rämmen värdelöst ställe :P Hitta ingenting som såg trevligt ut ;) Vi åkte tillbaka och kikade in fribadet utanför Persberg, heelt underbart. Vi låg på stranden på en filt medans solen gick ner bakom träden! Vi pratade och myset, njöt utav livet! Älskar dig älskling <3

En uuunderbar dag helt enkelt :) Imorgon blir det jobb!

KÄRLEK / Erika

Måndag igen....

Ja som vanligt varje ny vecka så är det måndag igen ;) Idag ska jag och älsklingen ut på hemligt uppdrag! Vår framtid tillsammans <3 För ett år sedan så hände något som ändrade vår framtid KÄRLEK!!

Vi ska inte bara ut på hemligheter, vi har bestämt oss om färg och vi ska ner och köpa denna färg!! Ska även köpa tanning oil är det tänkt! Sedan drar vi kanske till beachen, som vanligt nu när vädret tillåter det ;)

WIIIIE!!

KÄRLEK / Erika

Slarv...

Nu har jag slarvat med att blogga! Denna vecka är barnvecka, vilket betyder fullt ös medvetslös!! Minns inte riktigt vad vi började veckan med, men nått har vi gjort iaf! Onsdag var vi till badplatsen (kanske har bloggat om det, minns inte) Torsdag var vi till Slottsbron för att lämna våran älskade Princess, hon fick flytta till andra katter så hon slipper va så himla ensam! Tyckte så synd om henne, vi har pratat om detta ett tag men inte velat ta tag i det! Är så himla tråkigt att behöva lämna bort henne, men jag vet att hon får det bra tillsammans med sina syskon!



Sedan åkte vi vidare till Mariebergsskogen, lek och bad med Sabine och Tindra UNDERBART <3

   
  

Tanken var att vi skulle storhandla efter detta, men först va vi tveksamma till detta. Men vi drog iväg ändå till Willys,  va inte så mycket folk som jag trodde! Köpte mig även en Baden Baden stol!!



Midsommar igår och först jobbade jag, när jag kom hem så grillade vi MUUUUMS!!
Idag blev det torsk och äggsås, barnen och jag smakade på lite matjessill. Det gillade dom ;)



Imorgon ska det bli fint väder som det ser ut nu och då drar vi iväg och badar i Stora Tjärn!!

PS. Mauritz ser ut som en polkagris ;)

KÄRLEK / Erika

mmmm

Vilket underbart väder vi fått HELT UNDERBART! LIVET ÄR UNDERBART!!

Idag åkte vi till badplatsen här i krokarna och barnen de badade, GALNINGAR!! Varade iofs inte så länge ;) Va väl inte överdrivet varmt misstänker jag! Jag och älskling låg och stekte! Sedan åkte vi hem för att laga mat, alla var hungriga! Slappade lite efter maten och sedan tog vi med fika och gick till lekparken, barnen lekte och jag & älsklingen stekte igen ;)

Imorgon åker vi till Slottsbron först sedan till Grums för att sedan åka till Mariebergsskogen för att möta upp Berta med dotter hehe! Sedan ska vi storhandla så vi klarar oss ett tag framöver! och sedan blir det hemfärd!

Fortfarande har vi inget att göra på Midsommar, är det INGEN som har något förslag?

Inget smink kom det idag heller :'(

KÄRLEK / Erika


Laddar...

för nattjobb! Har 3 nätter att jobba denna vecka, skönt skönt skönt!!

Vi har idag också rensat klart på vinden så imorgon efter jag varit hos tandläkaren ska vi åka och slänga allt! Vi har också fixat bilen IGEN, köpt en ny rörklämma för den andra var för stor! Skönt att det är klart på vinden med, har källaren kvar bara! Färgen som jag målade på väggen blev riktigt bra faktiskt, hoppas att min kära sambo tycker detsamma ;)

Nu slappa innan det är dags för jobb! Förresten så unnade jag mig lite smink förut från ELF!

KÄRLEK / Erika

Passa sig..

Jag tycker att endel personer ska passa sig för vad de skriver, det kan komma och bita dem själv i RÖVEN!!!

Idag ska vi rensa vinden, fixa bilen och sedan har vi skaffat en burk med provfärg! Det blev mööööörklila, kommer bli skitsnyggt tror jag. Har lagt en liten dutt på väggen så om någon timma ska jag dit och måla ett lager till för att se ordentligt hur det blir. Inatt jobbar jag, och imorgon och i övermorgon!! Vi har fullt upp, stackars älskling som börjar sin semester idag med massa slit. Men han har fått fint väder iaf ;)

Vad ska ni göra på midsommar? Här har vi INGEN aning alls, nått lär vi göra eftersom barnen är här! Tips mottages eller en inbjudnan ;)

KÄRLEK / Erika

Fullt upp...

hela veckan blir det! Vi ska rensa uppe på vinden för att få plats med lite andra saker! Ner till färgaffären för att titta på färg, jag vill ha plommonlila och gubben har nog inget annat val ;) Eftersom han inte kommer med någon idé så får jag bestämma tycker jag ;) Vi är verkligen i förändringens tider just nu! Sedan ska hallen göras iordning med!! Blir kalas detta, livet är uuuuunderbart!

Vikten fortsätter att gå neråt helt underbart ;) Måste bestämma mig va ja ska ha som belöning innan jag är nere till nästa mål som är 95 kg, för då lider jag inte utav fetma längre ;) hehe

Nej nu blir det att greja tror ja, har inte ro att sitta still!

KÄRLEK / Erika

Erkännandet....

Jag har en sak som jag måste bekänna!

Vet inte om ni vet detta: Men jag är så jääävla underbar och snygg är jag med ;-)

Detta med belöning, jag skulle väligt gärna göra en hårförlägning, som ni hör i namnet så vill ja ju ha lite längre hår. Men mest utav allt vill ja att det ska bli tjockare, tyvärr kostar detta några tusenlappar. Nej nej nej jag vill inte köpa någon billig skit, utan jag vill göra det på en salong! Annars fick jag några fina tips som också är tänkvärda, ska iallafall unna mig något till mig själv!

Annars har jag en liten lista på saker som jag vill ha:

-sängstomme
-örhängen
-byxor
-badenbaden
-trall

För att nämna ett par saker!!

Vi är i en tid för förändringar <3

KÄRLEK / Erika

ÄNTLIGEN....

Idag kom jag under 100 kg !!!!


GRATTIS TILL MIG!

Förslag på belöning mottages gärna ;) Inget i matväg tack!!


KÄRLEK / Erika

Tjing!

Fick för mig att ta ett kort på mig idag för att jämföra hur jag ser ut just nu, mot vad jag har sett ut! Vet inte om jag ser någon direkt skillnad! Är lite svårt att förstå, har nu gått ner 37.1 kg sammanlagt!

Här kommer lite bilder, endel känner ni säkert igen sedan innan:


Före mitt livs förändring som startar 11 nov   En förebild    Maxvikt: 137.1


     -28.1 kg

 -34.2 kg

    -37.1 kg

KÄRLEK / Erika

Val....

Livet består utav val.
Leva eller dö?
Det är de viktigaste valen.
Vill du leva eller vill du dö?

Kärlek / Erika


Herregud...

Stan jag bor i är heeeelt sjuk, många här är sjuuuukt sjuka! Jag förstår inte hur ni orkar hålla på ;-) Jag har bott på ett antal ställen i Sverige och detta ställe är nog det värsta bland alla! Jag kan bara skratta åt er hur ni håller på faktiskt. Jag har heller inte träffat så många falska människor som här och det värsta är att ni inte inser att jag genomskådar er och jag precis förstår hur ni fungerar. Det verkar som att ni tror att ni har mig runt något lillfinger, när det är precis tvärtomt. Men sedan finns det endel vettiga människor här med, det ska jag inte sticka under stolen med! Men jag var tvungen att ta upp detta då jag läste något så patetiskt över internet idag och har gjort ett par dagar! Sedan dessa falska människor har pågått sedan jag flyttade hit så det är inget nytt! Men kul är det, kul kul kul ;)

Nu lämnar vi detta och fortsätter med vad jag ska belöna mig med när jag är under 100-strecket? Vilket kommer hända tidigast imorgon, men antagligen i veckan nu! Jag har så svårt att bestämma mig, och självklart beror det lite på ekonomin med. Men jobben rullar in lite lätt och det är jag superglad för, jag supertrivs med! Tillbaka till belöningen, jag skulle vilja unna mig lite smink eller kläder.

Avslutar med att tala om att blir det fint väder till helgen ska jag och min stora kärlek ut på en romantisk picnic <3


KÄRLEK / Erika


Vikttjat!

Imorse när jag ställde mig på vägen stod det 100.0 kg WOHO nu är det inte långt kvar till tvåsiffrigt! Vet inte om jag talat om att läkaren sa till mig på 6 månaders kontrollen att jag inte kommer gå ner så många kilon till! Har sedan det telefonsamtalet gått ner 1.7 kilo! Jag har så svårt att bestämma mig vad mitt mål är, för jag är så himla lycklig för varje hg som jag går ner! Jag har verkligen fått ett nytt liv! Det är sååå himla kul att köpa kläder också! Och så här "lite" har jag inte vägt på minst 8-9 år! Overkligt verkligen! Fattar det inte!!

Men nu sitter jag och funderar över vad ja ska belöna mig själv med när jag bara väger tvåsiffrigt? Jag satt och kollade in smink på ELF ! Jag tror seriöst att jag ska klicka hem lite smink, som verkar vara bra kvalitetsmässigt! Kanske är någon som vet?

Eller vad tycker NI att jag ska unna mig nu när jag lyckats ta mig under 100-sträcket?

Men livet är inte bara en dans på röda rosor, men det ordnar sig hoppas jag! Annars vet jag inte hur framtiden slutar!

KÄRLEK / Erika

Nu...

Ska jag ta och uppdatera er lite!

Först vill jag säga stort GRATTIS till min systerdotter REBECCA som gått ur nian med superbetyg!!


Så vacker, inför balen!

I fredags hade barnen skolavslutning och vi va uppe vid 6-tiden för att fixa hår osv.

     


     


De blir förvånade när deras pappa stod vid kyrkan ;) med sällskap utav Melissa

 Spanar och spejar!

På lördagen var det dop!

 Så fina var de!

 Föräldrarna och deras dotter!

Blev mest bilder!

Nu har det varit mycket den senaste tiden och nästa helg tänker vi stanna hemma! Iallafall som det ser ut nu ;)

KÄRLEK / Erika


Tålamod...

får ni ha =) Ser att ni är inne och kollar varje dag, men just nu är det full rulle. Ska försöka uppdatera imorgon eller på söndag. Barnen hade skolavslutning idag och imorgon ska vi på dop =)

KÄRLEK / Erika

Superhelg..

Helgen har varit HEEELT underbar, vädret har varit super och det kan inte bli bättre!!! Vi har firat mamma som fyllde år, käkat underbart god fiskgratäng och idag grillade vi!!

Köpte mig en bikiniöverdel idag och den va SUPERFIN!!! Vi köpte oss även en mjukglass, men jag orkade inte så mkt :P Köpte mig 3 par trosor med! Hoppas veckan blir fin med så ja får inviga den nya bikiniöverdelen :D

Måste även säga att livet är bra underbart <3




KÄRLEK / Erika


Måste bara....

Säga att när man skaffar sig en blogg, som inte är lösenordsskyddad är man inte då medveten att folk kommer läsa ens blogg? och att antal besök från samma ip-adress kan förekomma flera gånger per dag?
Jag är mycket medveten om att det jag skriver kan läsas av vem som helst hur många gånger som helst! Jag gnäller inte över detta utan tycker att det är roligt. Roligt att folk vill veta vad jag håller på med och om jag uppdaterat! Tycker det är riktigt korkat att inte tro att folk kommer komma in och läsa på bloggen, den finns ute för ALLA att läsa!

Ska fortsätta och tala om att idag hämtade vi tapeterna och jag har spacklat en del av väggen. Eventuellt ska jag sätta upp en våd under veckan och se hur det kommer se ut. Men jag är ganska övertygad att det kommer bli sjuuuukt snyggt ;)

Och jag avslutar med att säga att livet är på många många sätt heeeelt underbart! Jag har en underbar sambo som jag älskar och som älskar mig, jag har haft turen att jag "hittat" ett underbart jobb som jag trivs superbra med! Och inom en snar framtid så kommer jag och min älskling göra något underbart ;) Speciellt nu när jag har ett jobb att gå till!

KÄRLEK / Erika


Solen skiner och...

jag svettas som bara den ;) men börjar det blåsa så fryser jag!! Det är helt underbart ute, men va tvungen att gå in lite för det blev väldigt varmt då det är vindstilla på balkongen. Jag älskar detta väder, HELT UNDERBART!!!

NEJ nu ska jag ut igen och pressa lite ;)

KÄRLEK / Erika

Tävling..

Jag tävlar om en Goodiebag på Lindas sminkblogg!



Älskling...

Tack för att du finns och för att du är så underbar!!!




Älskar dig!!!


KÄRLEK / Erika

RSS 2.0