Bilder =)

Denna bilden är tagen när jag väger som mest

Före mitt livs förändring som startar 11 nov

Och denna bild är tagen idag, imorse stod vågen på -28.1 kg



Hur det känns? UNDERBART!!!

KÄRLEK / Erika

superpluggning....

I flera dagar nu hag jag pluggat som en idiot för att jag någonsin ska bli färdig, så jag kan få mig ett jobb!! Emellan pluggandet letar jag efter jobb, äter mat och städar, tvättar OSV OSV!!

Imorgon är det Fredag och då blir det städning som vanligt ;) Jag har infört städdag på fredagar, är skönt att få det fint inför helgen och jag städar hellre på en fredag än söndag för då får jag göra det själv. Ingen som springer runt mina fötter och jag kan härja runt bäst jag vill. De har det bra här hemma, slipper städa och tvätta ;) Jag hade inte haft något emot att bli hemmafru, men ekonomin tillåter inte riktigt det tyvärr!!

Nu ska jag göra mig lite té och ta mig en liten fika!

KÄRLEK/ Erika

hårlös...

Kommer jag blir snart om detta ska fortsätta såhär... Varje dag tappar jag sjukt mycket hår och jag vet att det är en slags biverkning. Men om man säger såhär så har jag sedan innan inte så mkt hår, så jag hoppas att detta ger sig snart ;)

Det verkar också som att våren är på ingång och det gillar vi såklart!! Jag håller på att fixa och trixa ute på balkongen,förhoppningsvis blir det att lägga trall där när snön är borta!! Har lite andra ideér som ska fixas, trall prata vi redan om för ett år sedan men det blev inget gjort med det. Alla andra gjorde det men inte vi, lathet tror jag det kallas.

KÄRLEK/ Erika

bilder....



Första bilden är en sådan där före-bild och andra bilden är när jag tappat 26 kilo. Lite syns det väl tror jag ;) Det känns om inte annat!!

Detta är verkligen det bästa jag någonsin gjort och det är inget jag ångrar!!

KÄRLEK /Erika

RSS 2.0