<3

Ja ni dagarna springer verkligen iväg, vet inte vart dagarna har tagit vägen ärligt talat. Men jag undrar över detta himla regnade? När ska det sluta? Är vi inte trötta på regn och vill ha lite snö kanske? Jo det tycker jag....

-7.5 kg, 1 vecka kvar på onsdag. ca -10 kg ska jag tydligen ha klarat av!

Idag har vi allaesammans städat och fint blir det ;) Ska alldeles snart ta och börja göra pajerna hade jag tänkt. Ska se om jag hittar lite ballonger med, tror vi skaha det. Blir eventuellt en tur till affären med, har lite saker som ska införskaffas.. Tvättar det sista i tvättkorgen med, gött och få undan!

KÄRLEK / Erika

helgen...

jaha så var det helg idag, varit studiedag idag så vi tog oss en tur till Karlstad... Fixat grejer till Lucia, klänning osv. Håller på och tvättar lite kläder och imorgon ska det städas här och förberedas inför söndag. Göra iordning pajer...
Jag har inte så mycket att rapportera om faktiskt... Är lite smått förbannad bara men det är väl bäst att hålla för sig själv ;-)

KÄRLEK/ Erika

oj oj oj...

-7.1 kg KALAS!

dagarna rinner iväg med, och trött är jag också! Idag vet ja inte om det ska hända så mycket, vi måste iallafall iväg och handla. Kanske blir det en tur till badhuset... Nu lever katterna rövare med, följa john ellern ågot tror ja de leker :P

torsby igår gick skitbra och allt är klart inför op.

KÄRLEK/ Erika

fullt ös...

vi hämtade kidsen på skolan idag och direkt till affären. Där köpte vi pepparkaksdeg och ingridienser till lussekatter, måste gnälla att saffran just nu är vääääldigt dyrt! Så åkte vi hem, fixade mat och sedan var det dags att baka lite. Oj! Vad bra det blev och vad kul de tyckte det var, sedan ville de julpynta och jag fick väl ge med mig. Så nu har vi placerat ut alla tomtar vi har, förutom de som ska vara i vårat pepparkaksland. Precis nästa vecka de är här så ska vi bygga pepparkakshuset till vårat land ;) Vi har som sagt haft och göra hela dagen och jag tror alla berörda parter är trötta i ögonen.

På vågen står det -6.3 kg wooohooo

KÄRLEK/ Erika

mörka söndag...

Har inte gjort så himla mycket idag, tvättat en maskin med kläder och hängt upp det. Är sååå sugen på att baka, får vänta på att pengarna kommer in på kontot ;) Om en vecka kommer det massa folk hit och vi ska ha kalas! + att det är 1a advent med. Saknar lite snö faktiskt... känns som om det är höst! Imorgon kommer busfröna hit och på tisdag blir det Torsby, onsdag kanske det blir badhus, torsdag baka, fredag städa, lördag greja inför söndag, söndag kalas! Så fort går veckorna ;) Med reservation för massa ändrningar ;)

KÄRLEK / Erika

Lördag och....

vi håller på att städa, klorin är min nya bästa vän till badrummet. Bye bye äckliga bakterier, nackdelen är att det inte luktar så gott. Denna vecka har gått fruktansvärt fort, har njutit som aldrig förr.
Vi satt och kollade på lite nöjen igår, High school musical kommer till Karlstad, disney on ice och Buddy Holly the musical!!!! Funderar på om vi ska ta oss råd till något av det! Ser lite tufft ut dock i dessa juletider, vi har fixat 2 julklappar än så länge. Har en på gång, resterande har vi INGEN aning vad det ska bli! Födelsedagspresenter är också fixade.

Flytandet går perfekt, ska upp till läkaren på tisdag för journalskrivning etc. och förhoppningsvis är allt bra och jag får opereras!

Ska ta och åka iväg för att köpa dammsugarpåsar nu, så vi kan fortsätta städa!

KÄRLEK/ Erika

Fantastiskt

Har vi haft det buddy holly var grym. Brolle var het, ja ska flytta ihop med honom ;)grymt! Natten nu. Hemresa imorgon Kärlek /erika

dag 8

Sitter nu hemma hos mamma och pappa, äter en god soppa :P som vanligt... så detta är dag 8 sedan jag började, måste säga att det har gått VÄLDIGT sakta!
Imorgon åker jag och min mamma till Stockholm, kärleken är kvar hemma och sköter om hushållet ;) Jag ska tyvärr köra dit :P

Kanske kommer någon uppdatering när vi är där det märks!

KÄRLEK/ Erika

mörkt....

Det blir mörkt tidigt och jag önskar det kunde komma snö som ligger kvar!!!
Jag har kokat köttfärssoppa och det blev mumma =) ska låta det svalna bara sedan ska det frysas ner.

Pratade med min kära mamma förut och påminde mig om att det är 1a advent den 29e november. Så vi var till källaren och vinden för att hämta allt som behövs. Jag lär behöva börja ganska snart med dessa bestyren, jag VILL ha julstämning i december. Trots open så ska allt fram, och ska jag hinna orka med det så får jag börja redan ikväll ;) Tänkte jag skulle putsa fönstrena i barnas rum, och leta upp passande gardiner.


KÄRLEK /Erika

dag 7

och -5.1 kg ja tror dubbelhakan har blivit mindre :P Kanske satt 5 kg där ;)

ska försöka fixa lite saker nere på byn idag. Ta fram köttfärs ska ja göra med. Imorgon ska jag förbi på bergvik och köpa en julklapp, ICKE att förglömma ;)

Det rullar på, jag är smått irriterad men det går väl över.

KÄRLEK /Erika

dag 6

Mår fortfarande bra. Skönt med lite lugn dock, man blir slut i huvud och kropp av detta. -4.8 kg idag det går fort :) har kravet -7kg så jag är snart där ;)
Idag blir det lugna puckar, imorgon kanske ner på stan och onsdag drar jag till Grumpa. Snart är denna veckan över förhoppningsvis och veckan därefter blir födelsedagsvecka.

Känner mig lite ensam dock, men men.

KÄRLEK / Erika

dag 5

Ne jag mår fortfarande bra, har inga problem än så länge. Skulle väl vara att jag är orkeslös!

På onsdag åker jag till Grums till mamma och pappa, på torsdag åker jag och mamma till Stockholm. Vi ska kolla på buddy Holly och sova på Sjöfartshotellet :) Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag.

Dagarna går sakta och jag önskar det gick fortare!

KÄRLEK /Erika

dag 4

Känner mig väldigt bra idag måste jag säga, tyvärr är vågen lite väl lockande. Men ska försöka låta bli den tills imorgon iaf ;) Nej skämt å sido.
Enda jag känner är jobbigt är att göra allt för ansträngade saker, men ska försöka ta mig en kort promenad lite senare. Smaken är ok, vattnet är väl sisådär men det måste ner! Det är också jobbigt när det blir massa stök här hemma, men kommunikationen funkar bra så det är inga problem. Jag är ganska stolt över mig själv att jag klarat ända hit, när jag dag1 och 2 hade känslan av att allt bara var skit. Då trodde jag verkligen inte att jag skulle orka en dag till, men jag kämpade!
Jag ska nu leta recept på lite goda soppor till efter dessa 4 veckor. Om någon har bra förslag så SKRIV SKRIV SKRIV!! Gärna blandat med massa proteiner, kolhydrater osv osv Det ska innehålla allt ;) Något jag gärna skulle vilja ha då är skolans goda köttfärssoppa -mums-

KÄRLEK /Erika

dag 3 uppd.

Jag mår fortfarande relativt bra, åkte till affären med kidsen så de fick sig lite helg-gott. Kände inget sug efter att få godis. Det jag mest var koncentrerad på var: Vad kan jag dricka och kan jag köpa mig läkerol? Men insåg att jag fick skippa läkerolen.
Varför har de sådana grejer vid kassan! Jag hann inte kolla igenom allt om det fanns något annorlunda att köpa än det jag redan har hemma.

Jag fortsätter att kämpa!

KÄRLEK/ Erika

dag 3

Kan säga att idag känns det MYCKET bättre än vad det gjorde igår. Men kan fortfarande inte dricka vatten och lightläsk är heller inte sååå gott. Ska testa att köpa mineralvatten istället. Måste byta kolsyrepatronen så jag kan göra eget! Jag hoppas att det håller i sig, för känslan jag hade igår var inte rolig!
Det som är jobbigt just nu är att jag har ingen "smak" i munnen, det smakar mest illa. Skulle vilja ha en läkerol eller liknande att suga på. Kanske ska kolla upp det, eller tuggummi med nån god smak!

KÄRLEK/ Erika

wääääh

MEN VAD JOBBIGT DETTA ÄR!!! KAN MAN INTE FÅ FÖRSVINNA I 4 VECKOR OCH SEDAN ÄR DET DAGS. ELLER BARA FÅ SOMNA!!! LÅÅÅÅT MIG SLUTA KÄNNA DETTA NU NU NU NU NU

/Erika

Dag 2

Vaknade kl 8, mådde illa och hade ont i huvudet. Önskade att klockan var mer så dagen inte blir så lång. Vad är detta för helvete? Gick upp "åt" min underbara frukost, kväljde mig inte lika mycket idag som igår. Fyllde min vattenflaska och gick i säng igen. Kände mig något bättre så jag bestämde mig för att gå och duscha. Försöker dricka mycket vatten men det gör att jag mår ialla, försöker dricka teé men det smakar inte längre. VATTEN VATTEN VATTEN, fyfan säger jag bara.
Sitter nu här mitt huvud värker och jag tvingar i mig vatten. Min kropp känns som om jag varit sjuk och inte orkat äta något. Men att jag nu mår bättre och kan äta. Men jag får ju inte för helvete äta!!! Jag hoppas verkligen att dessa 4 veckor går fort eller att det blir bättre för varje dag som går. För gör det inget av alternativen så tror jag att jag kommer avlida.
HUR ska man orka göra nånting? Känner mig orkeslös... Jag känner ingen längtan efter sött, mer efter en riktigt god måltid.

KÄRLEK/ Erika

Efterlängtade ? Onsdag

Nej fyfan, dett var verkligen inte roligt och jag hoppas verkligen att det lättar. För det smakar illa och luktar ännu värre. Orkar inte få i mig det jag behöver och det är väl inte bra antar jag.
Har idag iaf köpt massa nya goda teér

Får se hur morgondagen blir!

KÄRLEK/ Erika

Ny vecka...

Tydligen tog jag mig friheten att inte blogga någon dag, tror visserligen ni klarar er. Iallafall min dator är HELT SJUK, jag blir snart galen. Har skickat in en skadeanmälan och får väl hoppas att de vill fixa den snart! Vem vet jag kanske får en ny, det vore nått ;)

Criben är full igen och det känns väldigt skönt. Vi har lugna måndagar, pratar om allt och checkar läget. Vi får väl se vad veckan har att erbjuda, blir säkert någon tur till badhuset iallafall. Kärleken lämnade mig ensam hemma och kontroll över hushållet ;) Han skulle premiärspela lite innebandy och jag tycker det är skönt för han att komma iväg lite. Det gör så himla mycket att komma hemifrån en stund och rensa hjärnan.

På onsdag börjar resan, om jag inte minns fel tror jag att jag har sagt måndag men fick tips att det är bättre att börja resan i mitten på veckan. Sedan så passade det bättre på onsdag med ;) Det börjar närma sig med små små steg och jag är mycket nämare nu än vad jag var i början av året när resan började. Jag hoppas verkligen att det blir bra resultat, men jag kommer aldrig att ge mig!!!

Ska kolla runt lite till på nätet så ska jag kika på lite tv sedan.

Glöm inte bort att jag är j-vligt värdefull ;) Ni också, men mest jag!!

KÄRLEK/ Erika


fredag? eller just det är ju lördag....

Segare dag än detta får man nog leta efter, jag har seriöst inte orkat göra någonting nästan. Har tvättat lite kläder och hängt dem, rensat kattlådan men inte så mycket mer.
Duschen orkade jag in i runt 4-tiden, vet inte om det är denna tiden på året som gör det men sjuuuukt segt är det iaf. Jag är inget fan utav vintern och mörkret, snart börjar Bee movie på tvn som jag ska titta på.

xoxo/ Erika

fredag, men...

detta är nog den tråkigaste fredagen på länge...
Vi har idag varit ner på staden (eller vad man kan kalla det). Köpte lite presenter till kidsen, kan vara bra att vara ute i god tid.

Vi har käkat lite tacos och käkat lite godis, inga fel det inte. Men snart är den en ny vecka och då börjar allvaret. Har idag jordens huvudvärk, så det blir nog en tidig kväll ikväll.

Vore trevligt om det nu är någon som läser, kunde tala om vilka ni är ;-)

xoxo/Erika

dagen idag...

det har varit ganska lugnt idag, vi har varit på något möte. Sedan ner på stan för att uträtta lite ärenden, när vi va där nämde jag för kärleken att jag vill ha ett par nya örhängen. Så vi gick iväg och kollade på ett par, vilket slutade med att han köpte ett par till mig!

Vi hittade även bra födelse/julklappar till barnen, så det blir att införskaffa något därifrån. Det är svårt detta med presenter tycker jag och jag måste säga att det inte alltid är lätt. Men vi har våra idéer, kommer bli kanon detta.

Helgen vet jag inte riktigt vad som erbjuds, eventuellt en resa till Grums.

xoxo /Erika


Färgen

Du målar din dolda glasskiva med färgglada färger. Men regnet smattrar mot den sköra skivan, färgen rinner och ännu en gång är du blottad för mig. Jag ser och jag vet sanningen. Det finns bara en väg kvar visa ditt rätta jag! Kärlek / erika

Före

Detta är en före bild. Innan jag kommer starta min stora resa. Denna kommer att börja 11 nov. Kommer eventuellt bilder under resans gång. Mest för att jag vill se om det sker någon förändring. Kärlek / erika

skalet..

Jag ser vad du håller på med, ditt skal det har blivit en glasruta. En snart krossad ruta.
Du förstår inte!
Du verkar tro att man inte fattar, men jag fattar.
Den enda som drabbas av detta är du.
Detta är ditt problem, ingen annans så låt det bara vara ditt problem.
För ingen annan är intresserad av att ta hand om glaset som snart krossas!

KÄRLEK/ Erika

Test

God morgon alla. Jag testar att blogga från min mobil! Jag har ganska precis vaknat, tog mig en liten sovmorgon. Ligger och gosar med katten :) Kärlek / lisa erika

Nu...

är det dags att starta en ny fräsch blogg, min nya blogg när jag snart börjar mitt nya liv!
Ska försöka lägga in före bilder, så jag själv kommer ihåg hur det såg ut innan och under resans gång!

Kärlek/ LisaErika

trött...

jag är så jäääävla trött på dig, fruktansvärt. Jag har verkligen inte något tålamod längre och jag har heller ingen lust att vara trevlig, inte för någons skull!

Jag försöker och försöker men tydligen så duger det inte? Så om jag verkligen försöker att se till att allt ska bli så bra som möjligt och det ändå inte duger? Då kan ju det aldrig bli bra eller hur? Alltså måste det vara lika bra att skita i allt verkligen!

Jag tänker verkligen inte låta dig vara mitt problem!

KÄRLEK /LisaErika


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0